Schrauwen Machinebouw Zundert

Bent u op zoek naar professionele boomkwekerijmachines? Schrauwen Machinebouw Zundert is in 1967 opgericht en heeft zich in de afgelopen vijftig jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van machines voor de boomkwekerijsector. Dit varieert van simpele oplossingen tot ingenieuze machines die het werk efficiënter voor u inrichten. Onze oplossingen zijn niet alleen voor Nederlandse klanten beschikbaar, maar wereldwijd! Wij voorzien boomkwekers over de hele wereld van kwaliteitsmachines en van een goede service, daar waar het kan in uw eigen taal.

Onze nieuwste machines

Borstelmachine

Borstelmachine


Machine om mechanisch onkruid tussen de rijen weg te borstelen.

Schoffel tractor

Schoffel tractor


Machine om 1 of meer bedden te schoffelen door de gewas geleide besturing is de capaciteit zeer hoog

Schijven egg

Schijven egg


Schijven egg in diverse maten verkrijgbaar.

Schoffelmachine met borstels

Schoffelmachine met borstels


Gewasgeleide schoffelmachine met borstels om tussen de planten het onkruid mechanisch weg te bestrijden

 

Investeer in boomkwekerijmachines van uitmuntende kwaliteit

In onze uitgebreide collectie vindt u zowel nieuwe machines als occasions. Door de uitmuntende kwaliteit zijn deze een lange levensduur toebedeeld, waardoor het een goede investering is voor uw bedrijf. Wij bieden onder andere de volgende boomkwekerijmachines aan:

Ook bij maatwerk staan we voor u klaar

Een van onze pijlers is dat de boomkwekerijmachines daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben voor uw bedrijf. Dit betekent dat wij ook machines voor u aanpassen wanneer dat gewenst is. Heeft u bijvoorbeeld afwijkende maten voor de spaden nodig of moet een hydraulische arm aangepast worden? Wij leveren niet alleen standaardafmetingen, maar ook maatwerk! Neem hiervoor contact met ons op. Onze medewerkers uit Zundert zijn u graag van dienst!

 

© 2019 Schrauwen Machinebouw Zundert