Bomenrooier

Bent u op zoek naar een machine voor mechanische onkruidbestrijding in uw boomkwekerij? Dan bent u bij Schrauwen Machinebouw Zundert aan het juiste adres! De chemische bestrijding van onkruid wordt hoogstwaarschijnlijk verboden. Daarom is het erg belangrijk om uw bedrijf voor te bereiden op de toekomst. Denk hierbij aan investeringen in mechanisatie van uw processen, zoals onkruidbestrijding.

Nieuwe machines
Tweedehands machines

Hoe werkt een bomenrooier?

Een bomenrooier is een zwenkbare hydraulische arm die aan de tractor gebouwd kan worden. De verschillende spaden maken een soort geleiding in de grond voor een scherp mes dat de wortels onder de boom doorsnijdt. Doordat de hydraulische arm beweegbaar is, wordt het meteen mogelijk om de kluit te verplaatsen, bijvoorbeeld door het meteen op  een Ferro pallet  te zetten voor transport naar de klant. Het is tevens mogelijk om verschillende maten van de spaden te installeren, maar ook een bomenklem installeren is een optie. Vraag hiervoor meer informatie op bij een van onze specialisten.

Laat uw machine aanpassen in Zundert

Wilt u graag investeren in een bomenrooier of  andere rooimachine , maar verwacht u dat er aanpassingen nodig zijn om de machine op uw tractor te kunnen installeren? Hier zijn we u graag mee van dienst. Wij hebben namelijk meer dan vijftig jaar ervaring met het ontwerpen, produceren én aanpassen van machines voor gebruik bij boomkwekerijen. Neem contact op via  +31-(0)76-5971329  of  info@s-m-z.nl  en start de investering in uw kwaliteitsbomenrooier. Wist u trouwens dat we ook  verschillende tweedehands machines  in de verkoop hebben? Door de uitmuntende kwaliteit blijft ook dit een waardevolle investering voor uw bedrijf.

© 2019 Schrauwen Machinebouw Zundert