Strooimachine

Door een strooimachine in te zetten, maakt u de bezaaiing of voeding van uw landbouwgrond een stuk efficiënter. Natuurlijk is het mogelijk om bestrooiing handmatig of met manuele apparaten uit te voeren, maar een efficiëntere werkwijze is altijd goed meegenomen. Bovendien zijn de strooimachines die zijn ontwikkeld door Schrauwen Machinebouw Zundert van uitstekende kwaliteit, waardoor de machine een lange levensduur heeft.

Heeft u vragen? Mail ons
Granulaatstrooier

Granulaatstrooier


Granulaatstrooier om tussen de rijen te strooien

Zandstrooier

Zandstrooier


Automatisch schepsysteem

Waar wordt een strooimachine van Schrauwen Machinebouw Zundert voor gebruikt?

Een strooimachine wordt niet alleen ingezet voor het zaaien van zaden, maar ook voor bijvoorbeeld compost. Voor deze verschillende doeleinden hebben we meerdere strooimachines met unieke eigenschappen ontwikkeld, namelijk:

Naast verschillende strooimachines hebben we nog meerdere machines voor boomkwekers ontwikkeld. Denk hierbij aan een plantmachine of een klembandrooier.

Neem contact op voor afwijkende instellingen

Is de breedte van uw gewasrijen afwijkend van de standaard? Neem dan contact met ons op, dan kijken we of de machine voor uw handeling aangepast kan worden. Bel hiervoor naar +31-(0)76-5971329 of stuur een e-mail naar info@s-m-z.nl. We denken al meer dan vijftig jaar mee met alle boomkwekers wereldwijd en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

© 2019 Schrauwen Machinebouw Zundert