Zaaimachine

Bent u op zoek naar een zaaimachine van hoge kwaliteit om het inzaaien van uw gewassen efficiënter in te richten? De afgelopen vijftig jaar hebben wij, in samenwerking met boomkwekers, diverse machines ontworpen die dit proces voor u versnellen. Alle machines van onze makelij zijn van uitmuntende kwaliteit, waardoor het een verantwoorde investering met een lange levensduur is.

Heeft u vragen? Mail ons
Universal zaaimachine

Universal zaaimachine


9-5 of 4rijige zaaimachine met optie om breedwerpig te zaaien.

Universal zaaimachine

Universal zaaimachine


4 of 5 rijige zaaimachine

Vind de zaaimachine die bij u past bij Schrauwen Machinebouw Zundert

Iedere zaaimachine die bij Schrauwen Machinebouw Zundert wordt ontwikkeld, is zeer eenvoudig in gebruik én nauwkeurig in te stellen. Zo heeft de 4- of 5-rijige zaaimachine een hydraulische afstelling die makkelijk hanteerbaar is. Bovendien is deze machine ook in te zetten voor gevleugelde zaden en kastanjesoorten. De mini universal is een 9-rijige zaaimachine die breedwerpig kan zaaien tot 1 meter. Tevens hebben we een compoststrooier ontwikkeld die hydraulisch wordt aangedreven en is voorzien van een stuurbare achteras. Hierdoor wordt het strooien van compost over de zaaibedden nog efficiënter!

Richt uw zaai- en oogstproces efficiënt in

Naast verschillende zaaimachines, vindt u bij ons ook strooimachines. Begint uw oogst? Maak dan gebruik van onze krachtige schudlichters. Zijn er aanpassingen nodig aan een van de machines, of twijfelt u of de motor krachtig genoeg is voor uw terreingrond? Neem dan contact op via +31-(0)76-5971329 of info@s-m-z.nl, dan lossen wij dit graag voor u op.

© 2019 Schrauwen Machinebouw Zundert