Rooimachine

Met een rooimachine worden gewassen opgepakt die zich in of vlak onder de grond bevinden. Wilt u graag de processen in uw boomkwekerij automatiseren? Dan is een investering in een rooimachine wellicht een mooie stap! De kwaliteitsmachines van Schrauwen Machinebouw Zundert hebben een lange levensduur en zijn een goede investering voor uw bedrijf.

Heeft u vragen? Mail ons
Holmac

Holmac


Holmac 16-22

Famo

Famo


Klembandrooier

Uiteenlopende modellen van de rooimachine bij Schrauwen Machinebouw Zundert

Vrijwel iedere teler heeft andere wensen wanneer het op de rooimachine aankomt. Eenieder teelt namelijk andere gewassen of heeft zijn eigen werkwijze ontwikkeld. Bij Schrauwen Machinebouw Zundert hebben we verschillende varianten van de rooimachine ontworpen. Denk hierbij aan:

Laat aanpassingen doorvoeren aan de machine

Teelt u veel verschillende gewassen? Neem dan contact met ons op! Het is mogelijk om de rooimachines aan te passen zodat het geschikt is voor het rooien van verschillende gewassen. Bel hiervoor naar +31-(0)76-5971329 of stuur een e-mail naar info@s-m-z.nl. Veel van onze boomkwekerijmachines zijn ook tweedehands verkrijgbaar. Bekijk onze website voor actuele beschikbaarheid. 

© 2019 Schrauwen Machinebouw Zundert