Plantmachine

De plantmachine die gebruikt wordt in boomkwekerijen kan de efficiëntie van uw processen zeer goed beïnvloeden. Bij Schrauwen Machinebouw Zundert helpen we boomkwekers over de hele wereld door goedwerkende machines voor kwekerijen te ontwikkelen en bouwen. Dit doen we in nauw overleg met de eindgebruiker. Wilt u graag een plantmachine inzetten? Lees dan snel verder!

Nieuwe machines
Tweedehands machines

Welke plantmachine uit Zundert past het best bij uw werkzaamheden?

Afhankelijk van het gewas dat geplant moet worden, maakt nu de keuze tussen verschillende plantmachines. Hieronder vindt u verschillende soorten:

  • De standaardplantmachine is geschikt voor het planten op bedden en het verspenen van kleine plantjes.
  • Een exactplantmachine wordt vooral ingezet voor kleinere plantjes zoals paperpot-, zaai- en perspotplanten.
  • De diepplantmachine wordt gebruikt om boomkwekerijgewassen en fruitboompjes te planten.
  • Met een lineairplantmachine voorkomt u schade aan de wortels wanneer de planten diep in de grond worden geplaatst.
  • Een automatisch werkende plantmachine vermindert de vereiste mankracht voor het planten van gewassen en bomen. Het is vooral inzetbaar bij het beplanten van grote oppervlakten.

Het is tevens mogelijk om een zaaimachine of een strooimachine in te zetten om uw grond te bezaaien. Dit is afhankelijk van uw gewassoort.

Vraag deskundig advies

Wilt u de werkprocessen op uw boomkwekerij graag meer automatiseren? Dan staan we voor u klaar met deskundig advies gebaseerd op meer dan vijftig jaar ervaring. Hierdoor weten we precies wat u nodig heeft om uw processen nog efficiënter in te richten. Bel naar +31-(0)76-5971329 of stuur een e-mail naar info@s-m-z.nl als u meer advies wenst over de aanschaf van een plantmachine. Het is tevens mogelijk om de machine aan te laten passen op aanvraag.

© 2019 Schrauwen Machinebouw Zundert