Minizaaimachine

  • Specialisatie boomteelt
  • Ook maatwerk mogelijk
  • Hoge kwaliteit occasions
Home | Minizaaimachine

Bent u op zoek naar een minizaaimachine van hoge kwaliteit om het inzaaien van uw gewassen efficiënter in te richten? De afgelopen 50 jaar heeft Schrauwen Machinebouw Zundert, in samenwerking met boomkwekers, diverse machines ontworpen die dit proces voor u versnellen. Alle machines van ons bedrijf zijn van uitmuntende kwaliteit, waardoor u altijd een verantwoorde investering doet.

Vragen over onze producten?
Neem contact met ons op!

info@s-m-z.nl
+31(0)7 659 713 29

smz-5

Vind de minizaaimachine die bij u past

Iedere minizaaimachine die bij onze gespecialiseerde boomkwekerijmachinefirma in Zundert wordt ontwikkeld, is zeer eenvoudig in gebruik én nauwkeurig in te stellen. Zo heeft de vier- of vijfrijige zaaimachine een hydraulische afstelling die makkelijk hanteerbaar is. Bovendien is deze machine ook in te zetten voor gevleugelde zaden en kastanjesoorten. De mini-universal is een negenrijige zaaimachine die breedwerpig kan zaaien tot een meter. Tevens hebben we een compoststrooier ontwikkeld die hydraulisch wordt aangedreven en is voorzien van een stuurbare achteras. Hierdoor wordt het strooien van compost over de zaaibedden nog efficiënter! Na het zaaien, kunt u uw gewassen beschermen tegen ziektes en een extra boost geven met behulp van een granulaatstrooier.

Heeft u specifieke wensen?

Neem dan contact met ons op!

 

Richt uw zaai- en oogstproces efficiënt in

Naast een minizaaimachine, vindt u bij ons nog veel meer handige machines. Begint uw oogst? Maak dan gebruik van onze krachtige schudlichters. Zijn er aanpassingen nodig aan een van de machines, of twijfelt u of de motor krachtig genoeg is voor uw terreingrond? Neem dan contact met ons op via +31-(0)76-5971329 of info@s-m-z.nl, dan kijken wij graag met u mee.

 

Naam