Over ons

Home | Over ons

Schrauwen Machinebouw Zundert is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in machines voor de boomkwekerij sector. Het is in 1967 begonnen door Charles Schrauwen die zich vestigde in Zundert waar tal van boomkwekerijen waren. Zijn passie was machines ontwikkelen.

Omdat Schrauwen in Zundert zit kwamen de kwekers zelf bij ons met de vraag een bepaalde machine te ontwikkelen hetgeen een groot voordeel was, zo kort bij de gebruiker. Zo zijn er in de loop der jaren vele verschillende machines ontwikkeld, van simpele spuitkruiwagen tot hypermoderne Rooimachines die hun afzet vinden in heel Europa maar ook in Amerika en Canada.

In 1992 kwam Wilfried Schrauwen bij zijn vader werken die later de rol van Charles overnam. Na al die jaren ervaring, heeft SMZ nu een compleet programma van machines, dit alles dankzij de nauwe samenwerking tussen machinebouwer en boomkweker. Van zaaimachines, verzorgingsmachines, rooimachines tot verpakkingmachines. Kortom wij zijn klaar om met u de toekomst in te gaan.

Rest mij enkel nog te zeggen dat ik u een prettige samenwerking toe wil wensen voor nu en in de toekomst en veel kijk plezier op deze website.

Met vriendelijke groet,
Wilfried Schrauwen

Adresgegevens

 

Adres: Beekzicht 12
  4884CA Wernhout
E-mail: info@s-m-z.nl
Telefoon: +31-(0)76-5971329
Mobiel: +31-(0)6-51 835 957

Contactformulier

Vul hier het contactformulier in

 

Naam