Borstelmachine voor het verwijderen van onkruid

  • Specialisatie boomteelt
  • Ook maatwerk mogelijk
  • Hoge kwaliteit occasions
Home | Onkruidborstelmachine

Met een speciale borstelmachine wordt het mogelijk om onkruid tussen de rijen weg te borstelen. De ongewenste planten beperken de groei van uw gewassen en zijn in sommige gevallen zelfs dragers van bepaalde bacteriën en schimmels. Met het verbod op chemische onkruidbestrijding, wat steeds dichterbij komt, raden wij aan om te investeren in een goede werkwijze die net zo effectief voor u werkt. Daar ontwikkelden wij de borstelmachine voor onkruid die u voorbereidt op de toekomst.

Vragen over onze producten?
Neem contact met ons op!

info@s-m-z.nl
+31(0)7 659 713 29

smz-5

Hoe wordt een borstelmachine tegen onkruid gebruikt?

 

Met een mechanische borstelmachine verwijdert u op eenvoudige wijze het onkruid tussen uw rijen met weinig lichamelijke inspanning. De borstels van onze onkruidborstelmachine zijn voorzien van een hydraulische aandrijving, waardoor de machine vrij compact blijft maar wel veel kracht levert. Bovendien zijn ze leverbaar voor zowel een 3-, 4- als 5-rijencultuur, zodat u grote oppervlaktes in een korte tijd kunt bewerken. Naast de onkruidborstelmachine bieden wij ook een schoffelmachine aan.

Heeft u specifieke wensen?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Bestel een machine met een lange levensduur

 

Bij Schrauwen Machinebouw Zundert luisteren wij goed naar onze klanten, zodat we precies weten waar u behoefte aan heeft. Dat zijn machines die zwaar werk voor u verlichten en die kwalitatief staan als een huis. Alle boomkwekerijmachines van onze makelij zijn van uitmuntende kwaliteit, wat resulteert in een lange levensduur waardoor ze ook perfect zijn voor tweedehands aanschaf. Wilt u graag meer informatie over een van onze machines of heeft u een specifieke handeling in gedachte die u wilt automatiseren? Neem dan contact op via +31-(0)76-5971329 of info@s-m-z.nl.

Neem contact met ons op!

Stel hier uw vraag

 

Naam