Bomenrooier

  • Specialisatie boomteelt
  • Ook maatwerk mogelijk
  • Hoge kwaliteit occasions
Home | bomenrooier

Een bomenrooier die door ons ontwikkeld en gebouwd is, staat garant voor kwaliteit en een lange levensduur. De bomenrooier is een ideale machine om kluiten te ontwortelen binnen een zeer korte tijd. Het is tevens mogelijk om de machine te gebruiken voor het herplanten van de bomen. Richt uw bedrijfsprocessen kosten- en arbeidsefficiënt in en maak gebruik van de innovatieve machines van Schrauwen Machinebouw Zundert.

Vragen over onze producten?
Neem contact met ons op!

info@s-m-z.nl
+31(0)7 659 713 29

Hoe werkt een bomenrooier?

 

Een bomenrooier is een zwenkbare hydraulische arm die permanent aan de tractor bevestigd kan worden. De verschillende spaden vormen een scherp mes dat de wortels onder de boom doorsnijdt. Doordat de hydraulische arm beweegbaar is, wordt het meteen mogelijk om de kluit te verplaatsen, bijvoorbeeld door het meteen op een Ferro pallet te zetten voor transport naar de klant. Het is tevens mogelijk om verschillende maten van de spaden te installeren, maar ook een bomenklem installeren is een optie. Vraag hiervoor meer informatie op bij een van onze specialisten.

supro_ii

PL-K

Speciaal voor (zware) kleigronden

supro_ii

KLEMBANDROOIER

Klembandrooier

supro_ii

VIBRO II

VIBRO II

supro_ii

COMBIRO I

COMBIRO I

supro_ii

COMBIRO II

COMBIRO II

Laat uw machine aanpassen

 

Wilt u graag investeren in een bomenrooier of andere rooimachine, maar verwacht u dat er aanpassingen nodig zijn om de machine op uw tractor te kunnen installeren? Hier is onze firma uit Zundert u graag mee van dienst. Wij hebben namelijk meer dan 50 jaar ervaring met het ontwerpen, produceren én aanpassen van machines voor gebruik bij boomkwekerijen. Neem contact op via +31-(0)76-5971329 of info@s-m-z.nl en we bekijken samen welke bomenrooier aansluit bij uw wensen. Wist u trouwens dat we ook verschillende tweedehands machines in de verkoop hebben? Door de uitmuntende kwaliteit blijft ook dit een waardevolle investering voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op!

Stel hier uw vraag

 

Naam