Ferro pallets

  • Specialisatie boomteelt
  • Ook maatwerk mogelijk
  • Hoge kwaliteit occasions
Home | Ferro pallets

De ferro pallets die bij Schrauwen Machinebouw Zundert verkrijgbaar zijn, zijn volledig verzinkt. Hierdoor zijn de boomkwekerspallets minder vatbaar voor corrosie en in het verlengde voor roesten. Zeker voor gebruik in boomkwekerijen is dit een groot voordeel. Op deze manier blijven de pallets van uitmuntende kwaliteit en zijn ze eenvoudig schoon te maken.

Vragen over onze producten?
Neem contact met ons op!

info@s-m-z.nl
+31(0)7 659 713 29

smz-5

Waar worden ferro pallets voor gebruikt?

 

Ferro pallets worden in de plantensector gebruikt om transport van bomen, planten en gewassen mogelijk te maken nadat deze gebonden zijn. De pallets zijn verkrijgbaar in zowel een kleine als een grote uitvoering. Gebruik de pallets samen met bijvoorbeeld stapel- of bordenrekken voor optimaal vervoer van uw bomen. Naast ferro pallets verkopen wij meerdere boomkwekerijmachines om uw bedrijf te automatiseren. Denk hierbij aan mechanische onkruidbestrijding, maar ook aan zaaimachines – heeft u het nodig op de kwekerij, dan maken wij het.

Heeft u specifieke wensen?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Bestel eenvoudig uw boomkwekerspallets

 

Wij hebben meerdere verzinkte ferro pallets beschikbaar, afhankelijk van uw plant, boom of gewas. We kijken graag samen met u welke variant van de pallet geschikt is voor u. Bel hiervoor naar +31-(0)76-5971329 of stuur een e-mail naar info@s-m-z.nl. Dan bekijken we meteen welke pallets geschikt zijn voor uw bedrijf en of we deze direct kunnen leveren. Dat is de service van Schrauwen Machinebouw Zundert!

Neem contact met ons op!

Stel hier uw vraag

 

Naam