Boomkwekerijmachines voor tweedehands gebruik

  • Specialisatie boomteelt
  • Ook maatwerk mogelijk
  • Hoge kwaliteit occasions
Home | Boomkwekerijmachines tweedehands

Naast nieuwe boomkwekerijmachines, vindt u bij Schrauwen Machinebouw Zundert ook tweedehands exemplaren. Deze hebben nog heel wat in hun mars en zijn dankzij hun lagere prijs bijzonder interessant om aan te kopen. Al onze tweedehands boomkwekerijmachines worden door ons gecontroleerd en indien nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Zo krijgt u steeds een toestel dat volledig in orde is en dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

Vragen over onze producten?
Neem contact met ons op!

info@s-m-z.nl
+31(0)7 659 713 29

smz-5

Bij ons vindt u boomkwekerijmachines van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs

 

Boomkwekerijmachines verliezen in de loop der jaren nauwelijks aan werkkracht, daarom zijn ze een dankbaar tweedehands product om op de kop te tikken. Omdat we teren op tientallen jaren aan ervaring, hebben we een oog voor kwalitatieve machines. In ons assortiment vindt u verschillende tweedehands boomkwekerijmachines, elk met hun eigen functie. Zo is de schudlichter een veelgevraagd toestel. Hiermee schudt u makkelijk en voorzichtig planten en bomen los. Een andere favoriet is de bomenrooier. Deze wordt bevestigd aan een tractor en verwijdert of verplaatst bomen van verschillende groottes.

Heeft u specifieke wensen?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Laat u adviseren door onze ervaren medewerkers

 

Wilt u graag een of meerdere tweedehands boomkwekerijmachines aankopen, en wenst u graag meer informatie over een bepaald toestel? Bel ons dan gerust op via het nummer +31-(0)76-5971329 of stuur een e-mail met al uw vragen naar info@s-m-z.nl. De medewerkers van ons gespecialiseerd machinebouwbedrijf uit Zundert helpen u graag de perfecte machine te vinden.

Neem contact met ons op!

Stel hier uw vraag

 

Naam