Klembandrooier

  • Specialisatie boomteelt
  • Ook maatwerk mogelijk
  • Hoge kwaliteit occasions
Home | Klembandrooier

Door een klembandrooier in te zetten, blijven de toppen van de wortelen onbeschadigd, wat uw gewassen ten goede komt. Uiteraard wilt u dat uw eindproduct van goede kwaliteit is. Daarom is het belangrijk om te investeren in verbeteringen van uw werkprocessen, bijvoorbeeld door de inzet van boomkwekerijmachines.

Vragen over onze producten?
Neem contact met ons op!

info@s-m-z.nl
+31(0)7 659 713 29

smz-5

Waar wordt een klembandrooier voor gebruikt?

De klembandrooier is vooral geschikt voor zaailingen. De machine heeft een zeer hoge capaciteit en is volledig hydraulisch verstelbaar. Hierdoor wordt de machine goed wendbaar op uw terrein. Het is mogelijk om de klembandrooier te ontwikkelen naar uw eigen inzichten. Wilt u bijvoorbeeld gebruikmaken van een klembandrooier die zelfrijdend, getrokken of gedragen gebruikt wordt? Bovendien is het mogelijk om de rooier te voorzien van een bunker, vork of elevator.

Heeft u specifieke wensen?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Bestel de machine voor uw bedrijf

Heeft u behoefte aan een klembandrooier of andere rooimachine voor uw boomkwekerij? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31-(0)76-5971329 of stuur een e-mail naar info@s-m-z.nl. Het ontwerp van de klembandrooier is het resultaat van vijftig jaar ervaring met het ontwikkelen van boomkwekerijmachines met de eindgebruiker. Zo gebruiken we slijtvaste onderdelen van goede kwaliteit om uw machine te voorzien van een lange levensduur. Daarom zijn veel van onze machines ook tweedehands verkrijgbaar.

 

Naam