Schoffelmachine

  • Specialisatie boomteelt
  • Ook maatwerk mogelijk
  • Hoge kwaliteit occasions
Home | Schoffelmachine

Een schoffelmachine wordt bij boomkwekerijen ingezet om gewassen onkruidvrij te houden. Het toestel is voorzien van messen, waarmee u eenvoudig onkruid verwijdert. Het zal niet lang meer duren voor het verbod op chemische onkruidbestrijdingsmiddelen wordt doorgevoerd. Daarom is het voor iedere landbouwer goed om alvast over de toekomst na te denken. Onkruid veroorzaakt namelijk erg veel schade aan uw gewassen. Met de schoffelmachine heeft u een manier om onkruid te bestrijden zonder milieuschade te veroorzaken.

Vragen over onze producten?
Neem contact met ons op!

info@s-m-z.nl
+31(0)7 659 713 29

smz-5

Zet een gewasgeleide schoffelmachine in

De term ‘gewasgeleide’ slaat op de werking van de machines. De schoffels worden gestuurd door de gewasrij, op voorwaarde dat deze relatief recht is. Zo wordt het onkruid op structurele wijze afgesneden. We zien steeds vaker dat boomkwekers een gewasgeleide schoffelmachine inzetten om het onkruid rondom de gewassen te wieden. De schoffelmachine die we bij Schrauwen Machinebouw Zundert hebben ontwikkeld, is inzetbaar voor een of meerdere bedden tegelijkertijd. Dit verhoogt de capaciteit van de machine aanzienlijk en stelt u in staat om uw gewassen zo efficiënt mogelijk te verzorgen. Naast een schoffelmachine bieden wij nog heel wat andere werktuigen aan die u helpen bij u dagelijkse werkzaamheden, zoals:

Heeft u specifieke wensen?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Investeer in een machine van uitzonderlijke kwaliteit

Inmiddels heeft onze firma uit Zundert al meer dan 50 jaar ervaring met de ontwikkeling van machines voor boomkwekerijen. Doordat we voor iedere klant afzonderlijk bekijken welke wensen er zijn, ontvangt u altijd een machine van uitzonderlijke kwaliteit, specifiek toegespitst op uw gebruiksdoelen. Dankzij het hoogkwalitatieve karakter blijft de waarde van de machines hoog, waardoor deze ook tweedehands interessant zijn. Wilt u graag meer informatie? Bel dan naar +31-(0)76-5971329 of stuur een e-mail naar info@s-m-z.nl.

Neem contact met ons op!

Stel hier uw vraag

 

Naam