Mechanische onkruidbestrijding

  • Specialisatie boomteelt
  • Ook maatwerk mogelijk
  • Hoge kwaliteit occasions
Home | Mechanische onkruidbestrijding

Bent u voor mechanische onkruidbestrijding op zoek naar machines voor in uw boomkwekerij? Dan bent u bij Schrauwen Machinebouw Zundert aan het juiste adres! De chemische bestrijding van onkruid wordt hoogstwaarschijnlijk verboden. Daarom is het erg belangrijk om uw bedrijf voor te bereiden op de toekomst. Denk hierbij aan investeringen in mechanisatie van uw processen, zoals onkruidbestrijding.

Vragen over onze producten?
Neem contact met ons op!

info@s-m-z.nl
+31(0)7 659 713 29

smz-5

Voor mechanische onkruidbestrijding zijn er diverse machines te gebruiken

 

Er zijn veel verschillende machines en methodes die u kunt gebruiken voor mechanische onkruidbestrijding, zonder chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Sommige hiervan zijn gewasgeleide machines, wat betekent dat u met deze machine veel dichter bij uw gewas kunt komen om het onkruid te verwijderen zonder schade toe te brengen. Dit is echter niet voor iedere boomkweker van belang. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende machines voor mechanische onkruidbestrijding ontwikkeld waar wij u graag over informeren, waaronder een spuitkruiwagen en een schoffelmachine.

Heeft u specifieke wensen?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Een machine voor uw doeleinden

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een machine speciaal voor uw boomkwekerij te ontwikkelen. Als specialist in machinebouw uit Zundert, hebben we meer dan 50 jaar ervaring en expertise opgebouwd in de ontwikkeling van nieuwe machines voor boomkwekerijen, dus schroom zeker niet om contact op te nemen voor een gedegen advies. Bel hiervoor naar +31-(0)76-5971329 of stuur een e-mail naar info@s-m-z.nl.

Neem contact met ons op!

Stel hier uw vraag

 

Naam