Spuitkruiwagen

  • Specialisatie boomteelt
  • Ook maatwerk mogelijk
  • Hoge kwaliteit occasions
Home | Spuitkruiwagen

Met de spuitkruiwagen van Schrauwen Machinebouw Zundert loopt u snel tussen uw gewasrijen door om onkruid te bestrijden. Hiermee verspreidt u eenvoudig alle vloeistoffen, zoals onkruidbestrijdingsmiddelen, evenredig over uw gewassen. Door de wendbare natuur van het apparaat is het ideaal voor gebruik op boomkwekerijen en bij andere tuinbouwbedrijven.

Vragen over onze producten?
Neem contact met ons op!

info@s-m-z.nl
+31(0)7 659 713 29

smz-5

Hoe wordt een spuitkruiwagen gebruikt?

 

Onkruidbestrijding hoeft niet zwaar een tijdrovend te zijn met de juiste onkruidbestrijdingsmachines. Denk hierbij aan het inzetten van een spuitkruiwagen, waarmee u onkruidbestrijdingsmiddelen verspreidt. Dit vervangt de rugspuit, die erg tijdrovend in gebruik was. De spuitkruiwagen is verkrijgbaar met verstelbare kappen van 18 tot 60 centimeter, zodat u de machine zowel voor uw kleine als uw grote gewassen kunt inzetten. Naast de spuitkruiwagen vindt u in onze collectie ook een schoffelmachine om uw gewassen op een milieuvriendelijke manier te beschermen van de negatieve invloeden die onkruid heeft. Tot slot halen we ook graag onze onkruidborstelmachine aan, waarmee het onkruid tussen de rijen simpelweg wordt weg geborsteld.

Heeft u specifieke wensen?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Innoveer uw werkzaamheden

 

Wij vinden het erg belangrijk dat boomkwekers op optimale wijze hun werkzaamheden uit kunnen voeren. Onze passie ligt al meer dan vijftig jaar bij het ontwikkelen en bouwen van machines met dit doel. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een bomenrooier. Neem contact op via +31-(0)76-5971329 of info@s-m-z.nl, dan bekijken we samen hoe we uw werkzaamheden kunnen innoveren.

Neem contact met ons op!

Stel hier uw vraag

 

Naam