Rasspe bindmachine

  • Specialisatie boomteelt
  • Ook maatwerk mogelijk
  • Hoge kwaliteit occasions
Home | Rasspe bindmachine
De Rasspe bindmachine is een machine waarmee boomkwekerijproducten eenvoudig ingebonden kunnen worden met touw. Door een stevige knoop in het materiaal te leggen, zullen uw producten nergens heen kunnen. Dit zorgt voor kwaliteitsbehoud tijdens een anders zo kwetsbaar proces.
Vragen over onze producten?
Neem contact met ons op!

info@s-m-z.nl
+31(0)7 659 713 29

smz-5

Wat zijn de voordelen van de Rasspe bindmachine?

 

Door te investeren in een Rasspe bindmachine verzekert u uzelf van kwaliteit voor uw producten. Het grote voordeel is dat u vrijwel alles kunt binden op iedere locatie, ongeacht de omstandigheden. Daarnaast is het mogelijk om zelf de draadspanning in te stellen, zodat u zowel stevig als minder stevig verbonden bundels kunt maken. De Rasppe bindmachine is breed inzetbaar voor onder andere bos- en haagplantsoen en fruitbomen. Na het goed inbinden van de producten zet u deze eenvoudig op ferro pallets voor vervoer.

Heeft u specifieke wensen?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Ontvang een gedegen en professioneel advies

 

Ga zorgeloos aan de slag met de bindmachine van Rasspe! We adviseren u graag over het gebruik van deze uitzonderlijke machine in uw boomkwekerij. Wij hebben al meer dan vijftig jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van boomkwekerijmachines en weten dus precies wat voor u werkt! Neem contact op via +31-(0)76-5971329 of info@s-m-z.nl en vergemakkelijk uw bindingsproces! Wist u trouwens dat veel van onze machines ook tweedehands verkrijgbaar zijn? Ze zijn namelijk van uitmuntende kwaliteit en worden vaak nog doorverkocht na gebruik.

Neem contact met ons op!

Stel hier uw vraag

 

Naam